Facebook
Twitter
Woensdag 2022-06-01
Update - Open kampioenschappen Snooker BSF-VSF 2022


Van 1 t.e.m. 17 juli 2022 worden de Open Kampioenschappen Snooker 2022 o.l.v. BSF en VSF gespeeld in Hangaar 44 te Glabbeek. Alle wedstrijden worden gespeeld op professionele en verwarmde 12ft snookertafels, de toegang is gratis en iedereen kan deelnemen.
 
                                                       
 
De categorieën, waarvoor iedereen kan inschrijven, staan op de website www.bsf-snooker.be, onder het menu tornooien.
Competitieve leden van VSF kunnen zich inschrijven via 'mijn VSF' + storten van een inschrijvingsgeld / waarborg op onderstaande bankrekening.
 
Alle andere spelers kunnen zich via een link bij de openstaande tornooien aanmelden. Een inschrijvings is pas geldig na een registratie van persoonsgegevens om in regel te zijn met de verzekering + het één malig betalen van een tornooilicentie van 20,00 € + een betaling van het inschrijvingsgeld van gekozen tornooien. 
 
Het inschrijvingsgeld bedraagt 20,00 € per speler per kampioenschap uitgezonderd voor het kampioenschap Doubles, Mixed Doubles, Teams, Rolstoelsnooker, Jongeren -18 & -21 jaar en Referees & Coaches.
Het inschrijvingsgeld bij de Doubles en de Mixed Doubles bedraagt 25,00 € per koppel.
 
De kampioenschappen Teams, Rolstoelsnooker en Referees & Coaches zijn gratis. Jongeren -21 jaar betalen alleen een tornooilicentie ingeval deelname aan de kampioenschappen -18 jaar en/of -21 jaar.
 
De inschrijvingen worden chronologisch toegekend op basis van volledig in regel zijn met de vereisten van een inschrijving.
 
Het bedrag van een tornooilicentie en de inschrijving voor 1 of meerdere organisaties kan worden gestort op de bankrekeningnummer BE72 7390 1882 9216. Gelieve als referte de naam van de speler en het gekozen kampioenschap te vermelden.
 
Vanaf ontvangst van het inschrijvingsgeld wordt een inschrijving officieel en dit is op de website visueel zichtbaar met de letter 'B'.
 
Gedetailleerde info i.v.m. format en planning wordt binnenkort op de website www.bsf-snooker.be geplaatst.
 
Wilt u ook meehelpen en/of uw steentje(s) bijdragen? Vanaf maandag 27 juni e.k. wordt gestart met de opbouw van de zaal en alle hulp en ideeën zijn welkom en worden gewaardeerd. Graag ontvangen wij uw bericht op info@vsf-snooker.be om verder te kunnen afspreken.
 
Sessie 'leren snookeren'
Volgen het programma van World Snooker Association kunnen jongeren op een speelse wijze kennis maken met een sessie 'Leren Snookeren'
 
Voor bedrijven ken een programma met teamword en snooker worden utgewerkt.

 

Welkom op de website van de Vlaamse SnookerFederatie vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Vlaamse SnookerFederatie VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@vsf-snooker.be
© 2012-2024 Vlaamse SnookerFederatie VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions