Facebook
Twitter
Zondag 2013-04-07
Betfair World Championship Qualifiers

Luca Brecel niet naar tweede ronde.

Luca Brecel ( foto ) is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de 2de ronde van de Betfair World Championship Qualifiers, hij verloor in de 1ste ronde van de Schot Fraser Patrick met 10-6.

Luca begon goed deze middag door de 1ste 2 frames te winnen door goed tactisch spel en goede pots, het 12de frame ging door een break van 73 naar Patrick. Het laatste frame voor de interval was een spannend frame dat 47 minuten duurde en dat uiteindelijk beslist werd op de roze bal. Belangrijk moment in dit frame was een situatie dat Patrick in een moeilijke snooker lag en al vijf pogingen had ondernomen, bij zijn vijfde poging kwam hij er zo dicht bij dat de scheidsrechter besloot geen mis te geven, nu kon Patrick de frame nog winnen en deed dat ook door de roze bal te potten en zo terug op een 7-6 voorsprong te komen.

Het 13de frame was het kantelmoment in deze wedstrijd want door dit frame te winnen kreeg Patrick wat vertrouwen en na de interval ging Patrick door met goed tactisch spel en benutte zijn kansen zeer goed en won de volgende 3 frames door breaks van 86,73,49.

Bron : brecelluca.com
Welkom op de website van de Vlaamse SnookerFederatie vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Vlaamse SnookerFederatie VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@vsf-snooker.be
© 2012-2023 Vlaamse SnookerFederatie VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions