Facebook
Twitter
Woensdag 2013-04-03
FOTOWEDSTRIJD ‘FAIRPLAY’ PANATHLON STIPENDIUM 2013

Om de ethische waarden van sport bij jongeren onder de aandacht te brengen, lanceert Panathlon in 2013 opnieuw de fotowedstrijd "Panathlon Stipendium". Maak een foto die het thema "fair play" illustreert en win een waardebon voor sportmateriaal ter waarde van 1.000 euro voor je sportclub of je school.

Panathlon, BVLO en SVS zetten hun gezamenlijk project verder met de steun van de Nationale Loterij: de fotowedstrijd "Panathlon Stipendium 2013". De wedstrijd richt zich opnieuw naar ethische aspecten in de jeugdsport en krijgt dit jaar het thema "Fair Play". Meedoen kan, als je behoort tot een van de volgende categorieën:

  • Leerlingen van het buitengewoon secundair onderwijs
  • Leerlingen van het eerste tot en met het vierde middelbaar onderwijs
  • Jongeren in de jeugdafdeling van een Vlaamse sportclub (12 tot 16 jaar)

Maak een foto die het thema "Fair Play" illustreert en win een waardebon voor sportmateriaal! Er zijn 5 categorieën die elk kans maken op een waardebon van 1.000 euro.

  • Voor de categorie “secundair onderwijs" wordt per leerjaar een waardebon ter waarde van 1.000 euro toegekend (4 prijzen).
  • Voor de categorie “buitengewoon secundair onderwijs” wordt een waardebon toegekend ter waarde van 1.000 euro.
  • Voor de categorie “jeugdafdelingen van Vlaamse sportclubs” (12- tot 16-jarigen) wordt per Vlaamse provincie aan één sportclub een waardebon toegekend ter waarde van 1.000 euro (5 prijzen).
  • Voor de categorie “G-sportclub” (12- tot 16-jarigen) wordt een waardebon toegekend ter waarde van 1.000 euro. Kinderen, jongeren en volwassenen met een handicap krijgen bij G-sportclubs de kans om op hun eigen niveau te sporten in een reguliere sportclub. Meestal sporten ze in een apart team binnen de club, maar soms ook samen met de andere leden.
  • Publieksprijs”: de ingestuurde foto’s zullen via Facebook (www.facebook.com/panathlonbe) te bekijken zijn waar je ook een stem kunt uitbrengen op de foto die je -uit alle categorieën- de beste vindt. De deelnemer (klas of club) die de meeste stemmen behaalt, krijgt de publieksprijs: een waardebon van 1.000 euro.

De deadline voor het indienen van foto´s is 3 juni 2013.
Neem een kijkje op de website van 
www.panathlonvlaanderen.be waar je het volledige wedstrijdreglement kan terugvinden.

Welkom op de website van de Vlaamse SnookerFederatie vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Vlaamse SnookerFederatie VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@vsf-snooker.be
© 2012-2023 Vlaamse SnookerFederatie VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions