Facebook
Twitter
Maandag 2019-04-29
Nieuw sezioen staat voor de deur en zo schrijf je in


De inschrijvingen voor het nieuwe snookerseizoen 2019-2020 starten binnenkort. Daarom wil de VSF jullie graag enkele belangrijke weetjes meegeven.

Een speler, die inschrijft of die zijn/haar lidmaatschap verlengt, dient 3 stukken af te leveren aan het algemeen secretariaat zijnde inschrijvingsformulier speler, de EID (zie huishoudelijk reglement) en een (pas)foto.  Ingeval ontbreken van 1 stuk is een speler niet-speelgerechtigd.

Bij elk deel een woordje uitleg:

  1. Inschrijvingsformulier: 
    Het inschrijvingsformulier speler mag bij de start van de inschrijvingsperiode digitaal bezorgd worden aan het algemeen secretariaat. Belangrijk hierbij is dat het om een duidelijke, goed leesbare scan of foto gaat.

Alle ORIGINELE formulieren dienen echter vr 15 september van het lopende seizoen afgeleverd te worden op het algemeen secretariaat. Indien dit niet in orde is, zal de speler na 15 september op niet-speelgerechtigd gezet worden totdat het algemeen secretariaat het origineel inschrijvingsformulier ontvangt.

Leden die het afgelopen seizoen waren aangesloten kunnen het inschrijvingsformulier speler ontvangen van de club. Nieuwe leden kunnen onder deze link een blanco formulier downloaden.

  1. EID:
    Raadpleeg het huishoudelijk reglement voor alle toelichting inzake de EID.
  2. (Pas)foto:
    Bij de inschrijving van een speler is een foto verplicht. Deze wordt op de lidkaart en op de website geplaatst. Indien u wenst dat de foto niet op de website komt, kan u dit steeds melden per mail naar info@vsf-snooker.be.

Een foto genomen met een smartphone, fototoestel, dat digitaal opgestuurd wordt volstaat zeker en vast. Leden dienen niet naar een fotograaf te gaan om een pasfoto te hebben. Het liefst ontvangen we een foto met een lichte/ effe achtergrond. Indien een foto niet goed uitkomt op de lidkaart, zal om een nieuwe foto gevraagd worden. De foto van de huidige leden blijft geldig voor het seizoen 2019-2020.

Indien u nog vragen heeft omtrent de inschrijvingsperiode of het verloop van de inschrijvingen, kan u uw vragen stellen aan de hand van het contactformulier op de website of per mail naar info@vsf-snooker.be

 
Welkom op de website van de Vlaamse SnookerFederatie vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Vlaamse SnookerFederatie VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@vsf-snooker.be
© 2012-2023 Vlaamse SnookerFederatie VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions