Facebook
Twitter
U bent hier: Over ons
Over ons

De Vlaamse SnookerFederatie is een door sport Vlaanderen erkende maar niet gesubsidieerde sportfederatie die de snookersport binnen Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest aanbiedt en organiseert. Op vraag van beoefenaars van andere biljartsporten kan VSF ook hun sport organiseren.
 
VSF maakt deel uit van de clusterfederatie “Vlaamse Organisatie voor Internationale Volssporten vzw“, waar ook de Petanque Federatie Vlaanden en Bowling Vlaanderen deel van uitmaken.
Ontstaan


Op het ogenblik dat het bij de nationale snookerbond BBSA zeer moeilijk werd om nog sponsorgelden aan te kunnen brengen is gezocht naar andere werkingsmiddelen.

 
Om een vorm van steun van de overheid te k...
Missie


Snooker heeft een zeer volks karakter en zowel professioneel als recreatief wordt het over de hele wereld gespeeld door mensen die afkomstig zijn uit alle lagen van de bevolking. Naast een doesport is snooker ook een kijksport.

 
Verzekeringen

Alle leden aangesloten bij de Vlaamse Snookerfederatie vzw zijn verzekerd bij KBC.
 
In het document hieronder is meer informatie terug te vinden over wie en wat er verzekerd is.
 
Regelgevingen

De statuten zijn de basis met grondregels en bepalingen om onze vereniging VSF te kunnen laten functioneren.  Het beheer van deze statuten valt volledig onder de bevoegdheid van de algemene vergadering.
 
Er is ook een huishoudelijk reglement dat een uitbreiding is van de statuten en dat bepaalde bijkomende regels aan d...

Beleidsplan

Het beleidsplan 2017-2020 is het resultaat van een lange en intense samenwerking met de bereidwillige medewerking van enkele bestuurders en medewerkers. Via onderstaande link kan het beleidsplan opgevraagd worden.
 
Bestuursorganen


Welkom op de website van de Vlaamse SnookerFederatie vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Vlaamse SnookerFederatie VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@vsf-snooker.be
© 2012-2023 Vlaamse SnookerFederatie VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions