Facebook
Twitter
U bent hier: Opleidingen » Opleidingen VSF
Opleidingen VSF

* Begeleider: laagdrempelig instapniveau. De cursist geniet een korte opleiding, welke als doel heeft om zeer jonge deelnemers op een speelse educatieve manier in contact te brengen met het programma ‘Start to Snooker’ (rekenen, geschiedenis, Engelse taal, gedrag). De begeleider kan ingeschakeld worden tijdens schoolbezoeken, info- of open-deur dagen. Genieten staat voorop!

* Hulptrainer: de kandidaten zullen de techniek doorlopen en via een korte inloopstage in staat moeten zijn om initiaties te verzorgen, en de modale clubspeler te ondersteunen. De cursus bestaat uit een lespakket van 24u en een kleine stage van 4u (2x2u les geven). Zij zijn ook in staat de werkzaamheden van de begeleider uit te voeren.

* Trainer: de kandidaten zullen een intensief opleidingsprogramma doorlopen, gelijkgesteld aan de opleiding van Sport Vlaanderen. Er wordt dieper ingegaan op techniek, didactische en sociale vaardigheden. De cursus bestaat uit een lespakket van 40u, aangevuld met een stage van 6u (3x2u les geven).

Zowel het niveau van hulptrainer als trainer komen in aanmerking om SOV in haar coaching beleid bij te staan.

Welkom op de website van de Vlaamse SnookerFederatie vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Vlaamse SnookerFederatie VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@vsf-snooker.be
© 2012-2023 Vlaamse SnookerFederatie VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions