Facebook
Twitter
U bent hier: SOV » Afspraken
Afspraken

1. De sportbeoefenaar
 
Alle sporters worden ertoe gehouden zich op een sportieve, faire en verantwoorde manier te houden aan de afspraken m.b.t. gedrag en spelreglementeringen
 
2. Externe trainers/begeleiders
 
SOV erkent de mogelijkheid van gemengde belangen voor die sporters die reeds terugvallen op een eigen begeleiding (= externe begeleiding). Voor alle duidelijkheid:
  • SOV zal nooit de intentie hebben om een speler foutieve informatie te geven of de samenwerking tussen de sporter en de externe begeleider te hypothekeren, noch deze in een slecht daglicht te stellen.
  • SOV staat open voor alle vragen van externe begeleiders, en behoudt de mogelijkheid om externe begeleiders te consulteren of te informeren over de sporter die deelneemt aan SOV-activiteiten.
  • Het is niet toegestaan aan externe trainers/begeleiders om aan SOV-activiteiten te participeren.
  • Op vraag van de externe begeleider kan er steeds een evaluatie toegestuurd worden van een speler die met SOV een samenwerking aangaat, en tegelijk een externe begeleiding geniet.

3. Ouder(s) / voogd(en) en /of anderen

 
Tijdens het werkingsjaar staat SOV open voor alle vragen van de ouder(s) / voogd(en) en /of anderen m.b.t. de SOV-werking. Dit kan via een persoonlijk gesprek, e-mail of telefonisch.
De aanwezigheid van ouder(s) / voogd(en) en /of anderen als ´toeschouwer´ tijdens de SOV-activiteiten is voor SOV geen enkel probleem. Zij dienen zich wel te onthouden van enige inmenging in de samenstelling en uitvoering van de activiteit, alsook het beïnvloeden van de sporter tijdens deze activiteit.
 
Lees hier meer over

De Jeugdwerking is in opdracht van VSF & BSF.
Welkom op de website van de Vlaamse SnookerFederatie vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Vlaamse SnookerFederatie VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@vsf-snooker.be
© 2012-2023 Vlaamse SnookerFederatie VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions